Винаги ме е водил интересът на Бургас и областта. Аз го обичам и съм готов да дам своята енергия, знания, опит в името на развитието на региона ни. Цялата ми емоция е свързана с Бургас и региона. Това заяви кметът на Бургас Димитър Николов, който е водач на листата с кандидати за народни представители от ГЕРБ-СДС за предстоящите на 27 октомври парламентарни избори. Днес коалицията откри официално предизборната си кампания, като кандидат-депутатите подредиха пъзел, състоящ се от 13-те общини на Бургаска област, като посочиха приоритетите на всяка една от тях.

„Може би е дошло време ние – кметовете, да вдигнем глава и да се борим да защитим регионалните интереси в национален мащаб. Аз не се страхувам от работа, не се страхувам от отговорност и винаги съм заставал срещу проблемите и съм търсил начин за решаването им. По пътя на тези решения съм срещал трудности.

Отдавна паднаха границите между общините, между градовете, отдавна всичко стана глобално, затова и проблемите се решават глобално. Може би съм един от малкото хора в областта, който в детайли е запознат с проектите във всяко населено място. Заставам с името си да водя листата на ГЕРБ на тези парламентарни избори, за да мога да гарантирам реализирането на важните проекти за Бургаска област. Трябва именно хора с авторитет да поемат тази инициатива, затова подкрепете листата на ГЕРБ-СДС“, каза Димитър Николов.

Втори в листата е енергийният експерт, който е добре познат в Бругас и областта Жечо Станков.

„За мен е чест да съм от този страхотен екип. Някои биха казали, че откриваме поредната предизборна кампания. Мисля, че това е най-важната кампания. Свидетели сме на три години безвремие. Безвремие, което постави икономиката на колене, общините на колене, проектите са забавени и развитието на страната зависи от това дали ще има правителство.

Пред Вас мога да поема ясен ангажимент за всички чакащи над 2 хил. блока, които са в резервния списък, за всички, които вече са одобрени – 756, че санирането ще продължи – 100% безплатно“, каза Жечо Станков.

Областният лидер на ГЕРБ Иван Алексиев даде старта на кампанията. „За седми пореден път се изправяме пред вас, като искаме Вашето доверие. За седми път искаме Вашия глас за нашите кандидати за народни представитеи. Защо? Защото, когато управляваше ГЕРБ имаше спокойствие сигурност, стабилност. През последните 4 години изпаднахме в безвремие, безхаберие и хаос.“, каза той.

Снимки: Петър ГЕНЧЕВ