С добро настроение и много адреналин, въпреки прогнозите за лошо време, беше открит къмпинг фестивала CAMPING&ROCK FEST PRIMORSKO'2024.

Септемврийското издание на феста се провежда на територията зад плаж Перла, заедно с XVIII-ия Национален офроуд събор Приморско’2024. Основен партньор на събитието е Министерството на туризма, със съдействието на община Приморско.

Изпълнения на народни песни и танци дадоха старт на приключението, събрало най-запалените любители на почивката на открито и на офроуда от цялата страна и чужбина. През следващите дни предстоят вълнуващи състезания на различни по трудност трасета, както и разходка с джипове „По стъпките на миналото на Странджа сакар“.

Специална къмпинг зона е обособена за всички любители на почивката на открито, които разполагат със собствен кемпер, каравана или палатка.

По време на феста се представят водещи компании за кемпери, каравани, палатки, продукти за къмпинг, спорт и свободно време, аутдор екипировка. Очаквано, те ще зададат тенденциите в къмпинг туризма за следващия сезон.

CAMPING&ROCK FEST PRIMORSKO'2024 е фестивално изложение, насочено към къмпинг, караванинг и аутдор. Той е продължение на изключително успешния първи къмпинг фестивал на Морската гара в Бургас, който постави началото на летния сезон.

Събитието ще завърши с кауза „Да оставим морето след нас чисто!“