Офертата важи до края на септември или до изчерпване на количествата при сключване на 24-месечен договор с план Total Unlimited

До края на месец септември потребителите на Yettel могат да се сдобият с някой от новите смартфони на Samsung със сгъваеми екрани – Samsung Galaxy Z Fold6 и Z Flip6, с безплатна застраховка „Смартфон протект+” за две години. Със специалната оферта на телекома клиентите не само ще спестят между 550 лв. и 670 лв. от застрахователните вноски за 24 месеца, но и ще са по-спокойни за устройствата си. Освен това, всеки, закупил някое от двете изящни устройства, може да вземе новите слушалки Samsung Galaxy Buds3 на преференциална цена от 150 лв.

Със застраховката клиентите могат да разчитат на допълнителна защита за своето мобилно устройство срещу различни видове инциденти. „Смартфон протект+” покрива щети, причинени от случайни падания, удари, заливане с течности и други непредвидени събития, които могат да увредят телефона. Застраховката е достъпна за устройства, закупени от Yettel, и може да бъде активирана както при закупуване на ново устройство, така и за съществуващи такива. Покритието включва ремонт или подмяна на устройството в зависимост от степента на повредата.

Samsung Galaxy Buds3 са първите слушалки на бранда, които разполагат с технологията Galaxy AI. Тя анализира навиците за слушане на всеки потребител, за да подобри музикалното му изживяване. Функциите на изкуствения интелект оптимизират звука в зависимост от формата на ушите и начина, по който се носят слушалките. С тяхна помощ потребителите могат да преодоляват езиковите бариери – след като видят преведен текст на Samsung Galaxy смартфона си, могат да чуят същия разговор през слушалките Galaxy Buds3.

Samsung Galaxy Z Fold6 се предлага в три елегантни цвята – сребристо, розово и морскосиньо. С обновената Flex Hinge панта и подсилените Enhanced Armor Aluminum рамки, устройството е по-издръжливо от всякога, включително с IP48 рейтинг за водоустойчивост. Външният дисплей е 6,3-инчов Dynamic AMOLED 2X с резолюция 2376x968 пиксела и адаптивна честота на опресняване до 120Hz, докато основният 7,6-инчов QXGA+ Dynamic AMOLED 2X екран също поддържа променлива честота на опресняване и яркост до 2600 нита. Моделът е оборудван с тройна камера система, която включва 50MP основен сензор, 10MP телефото и 12MP ултраширокоъгълен обектив. Снабден със Snapdragon 8 Gen3 процесор, 12GB RAM и опции за памет от 256GB, 512GB и 1TB, смартфонът се предлага в Yettel на цени, започващи от 3059,99 лева в брой или 133,99 лева на месец с план Total Unlimited 59.99 за две години.

Samsung Galaxy Z Flip6 идва в цветове, които включват сребристо, синьо, мента и жълто и е най-устойчивият модел в серията благодарение на Enhanced Armor Aluminum рамките и IP48 водоустойчивост. Основният 6,7-инчов FHD+ Dynamic AMOLED 2X дисплей разполага с адаптивна честота на опресняване до 120Hz и максимална яркост от 2600 нита. Външният 3,4-инчов Super AMOLED екран има резолюция 720x748 пиксела. Камерата на устройството включва 50MP широкоъгълен и 12MP ултраширокоъгълен сензор, а предната камера е 10MP. Със Snapdragon 8 Gen3 процесор, 12GB RAM и опции за вътрешна памет от 256GB и 512GB, моделът също така включва AI функции като Live Translate и Photo Assist, както и нововъведения като FlexCam и FlexWindow. Цената му започва от 1669,99 лева в брой или 73,99 лева на месец с двугодишен абонамент за план Total Unlimited 59.99.

Всички смартфони, закупени от Yettel, се възползват от предимствата на пакета с услуги „Смартфон вселена“. Той включва удължена тригодишна гаранция, проверка на състоянието на устройството с новата услуга „Смартфон диагностика“, ремонт в сертифициран сервиз при повреда, както и възможност за рециклиране на старо устройство, независимо от състоянието му, в замяна на отстъпка за ново. А при сключване на нов договор за абонаментен план Total Unlimited потребителите получават и еднократна отстъпка от 100 лв. за избрани смарт часовници от каталога на Yettel.

Смартфон протект+“ е застраховка на мобилно устройство, предлагана от застрахователя Chubb European Group SE. „Йеттел България“ ЕАД действа като застрахователен агент.