„Знам, че е трудно човек да бъде убеден да гласува в неделя. Знам колко пъти давахте доверието си и надеждите си! А те потъваха в мъгла заради политическата нестабилност и хаоса в държавата! Трябва да сложим край на това. Заедно!“. Това обяви в края на предизборната кампания Жечо Станков – втори в листата на ГЕРБ-СДС в Бургаски регион за предстоящите парламентарни избори. Той е енергиен експерт, човек, който поема конкретни ангажименти и води битки в защита на обществени интереси за хората в Бургаска област, независимо дали има предизборна кампания или не. С открити приемни по жилищните комплекси и квартали на Бургас, както и в общините в региона, Жечо Станков застава очи в очи с всеки човек, който иска да му постави проблемите, предложенията и въпросите си.

„Този път гласът на можещите, разумни, честни хора е решаващ! Това е именно Вашият глас! Това ще е глас за развитието на Бургас и целия регион! Защото те са нашият общ дом – на родителите ни, на децата ни, на приятелите, на близките ни! Тук трябва да сбъдваме мечтите си! Тук да учат и растат децата ни! Тук да се грижим за родителите ни!

Затова в неделя – гласувайте със сърце, с разум. Защото имаме най-важната мисия – бъдещето на Бургас и региона!

Доказал съм, че можете да разчитате на мен!“, обяви в социалните мрежи Станков, където лично отговаря на всеки, поставил му въпрос.