Бургаският батка Виктор шашна зрителите в "Биг Брадър". Той влезе с визитка, че ще прави секс в Къщата, понеже е хубав, умен и никой не може да му устои. Доколко е хубав и доколко емен, зрителите все още спорят. Но Виктор внезапно се сдоби с дама на душата си. "Още като те видях и се влюбих" - обяви той на мургавата Теодора. Бившата гимнастичка, която сега има салон за красота, тутакси падна в капана му.
Ако не друго, Виктор знае как да ухажва една жена. Ходи подире й като кученце, поднася й цветя от салфетки и непрекъснато й повтаря колко сродни души са и още като я е зърнал, сърцето му паднало в краката й. "Голямо бъдеще ни очаква отвън" - обяви батката, докато се опитваше да скъси дистанцията.
Теодора не е склонна да скъсява дистанции и иска поне да го опознае. Той пък няма време да чака, защото иска да покаже кой е Казанова в Къщата.
Сърди се, цупи се и обяснява пред микрофона как е хлътнал до уши.
Странното е, че съквартирантите вярват на тази внезапно избликнала любов.
Публиката обаче - не.
"Ти не разбираш ли, че искам да спечеля формата и трябва да се държим един за друг?" прошепна Виктор на възлюбената си в спалнята, докато мислеше, че никой не го чува.
Така за всички зрители стана ясно, че той го играе влюбен в името на победата.
Само клетата Теодора не разбра и му обеща да се държат един за друг, ама не буквално в леглото.