Бургаският батка Виктор получи неочакван шамар от реалния свят. В предаването поиска да се включи гаджето на Теодора - Велин и да му поиска сметка защо се е лепнал за полата й, при положение, че тя му е казала, че си има приятел.
Виктор изпадна в шок и ступор и смотолеви: "Една врата се отваря отвътре, а не отвън". Аз не съм свикнал да ми отказват, избрах си я, искам тя да бъде майка на децата ми!". "Но тя ти каза, че е обвързана, защо не изчакаш да вземе решение. Познавам я, тя няма да бъде с двама мъже едновременно - каза Велин и погледна опонента си доста красноречиво. Виктор се изпоти и пак повтори "Една врата се отваря отвътре" и добави - разбери ме, брат, аз искам да спечеля предаването. Теодора, или предаването? Или чрез Теодора предаването? - засече го Велин.
Батката съвсем побесня и смотолеви: Ако бяхме навън...
Тези двамата са като нианделталци и размахват бухалките и който повали другия, ще метне плячката на рамо, коментира в студиото Меглена Ангелова.

Когато видеото беше излъчено в Къщата, Виктор изведнъж започна да плаче и изпадна в емоционален срив, а Теодора го прегърна и започна да го утешава. Някой ще се опита ли да разбере мен, възкликна тя.