Момче с тротинетка връхлита върху група деца и повали момче в квартал Черно море в Несебър. Затова алармира родителят на пострадалото дете в групата „Шофьори Несебър“, където публикува и клип от камера.

“Снощи синът ми пострада при инцидент в Несебър, кв. Черно море 3 ! Детето, което управлява тротинетката, умишлено връхлита децата и удря синът ми с около 35-40 км/ч, детето ми прибягва, за да се предпази, но той умишлено го блъска в гръб! При което синът ми се превърта на улицата, и лежи от болка на земята.

След удара се е опитал да избяга. Скрива тротинетката и се връща с колело. През цялото време лъже за инцидента.

Добре, че имаше много свидетели и едни от тях го върнаха да погледне какво е направил! Ако не бяха свидетелите най-безкомпромисно щеше да си замине от ПТП-то!

Крайно време е Държавата да вземе мерки срещу малолетни и непълнолетни, които управляват мощни тротинетки, без светлини и отличителни знаци, без да познават правилата за движение по пътищата, газещи всичко по пътя си ей така за кеф! Това безобразие трябва да спре! Дори не се опитва да намали! Дори не се връща да помогне на детето ми! На какво възпитавате децата си? На агресия и безнаказаност? Не е важно какво оставяте на децата Ви след вас, а е важно децата Ви какви хора ще станат след вас!”, пише Александър Иванов в „Шофьори Несебър“.