Изпращаме един невероятно силен туристически сезон – Лято 2024, изпълнен с много слънце, усмивки и емоции. Сезон, окъпан в светлина! Ето защо искам да благодаря на всички вас! Това се казва в обръщение на кмета на Поморие Иван Алексиев в края на летния сезон към поморийци, гостите и приятелите на морския град.

“На моите съграждани – за отговорното отношение към града ни, за да става той с всяка изминала година по-хубав, по-красив и по-привлекателен. На вас, скъпи гости и туристи, които преоткрихте Поморие като перлата на българското Черноморие. Градът с най-красивите изгреви и най-прекрасните залези, градът на бялото и черното злато на България, градът на Яворов и Калиопа, градът на емоцията, духа и вярата! Това е Поморие! Благодаря ви!

Не на последно място искам да благодаря на бизнеса. На местния бизнес, който положи максимални усилия, за да бъдат всички доволни и щастливи от престоя си в Поморие и да си тръгнат с незабравими спомени от нашия град, за да се върнат отново, и отново, и отново … в Поморие.

Благодаря на всички Вас, които вложихте сили, енергия и емоция, за да превърнем Поморие в топ курорта на България!”, добавя Алексиев.