Чаровният треньор по въздушна акробатика Александър Борисенко влезе пръв в "Игри на волята". Саша е любимец на младежите в Бургас, които тренират екстремния спорт.
Борисенко, който е роден в Беларус, има интересна съдба, която към днешна дата го е установила в нашия морски град. В началото бил състезател, но по време на тренировка получил тежка контузия. След лечението се възстановил и отишъл в Цирк Дьо Солей, където направил зашеметяваща кариера, разказа той тази вечер при представянето си в "Игри на волята".
Това не му стигнало и се преместил в Япония, където участвал в опасни каскади без осигуровки. Близо 10 спортисти загинаха, но аз оцелях, разказва той.Тогава пък го откраднала китайската мафия и го накарала да се състезава за нея. Саша вече бил влюбен в бъдещата си жена, българска балерина от Бургас и двамата решили да избгат. Завързали воали един за друг и се спуснали осем етажа надолу.

Тогава решихме, че е време за семейство и по-спокоен живот и дойдохме в България. Имаме прекрасна дъщеричка и сега и тя тренира въздушна акробатика, каза чаровният бургазлия.

Усмихнатият и енергичен Александър Борисенко, когото приятели и познати наричат Саша, е треньор по въздушна акробатика в спортен център "Аякс" в Бургас.

"Животът е прекрасен, но ми липсва предизвикателство.", каза Саша тази вечер.