Рок музикантите от „Конкурент“ ще се развихрят на остров Света Анастасия на август, съобщи пресслужбата на Община Бургас. Събитието е с начален час 21.00 часа, а билетите вече са в продажба.

Концертът е част от представянето на новия десети албум на групата "По трудния път", който включва 11 студийни версии и 3 бонус живи изпълнения на емблематичните песни “Дай ми време”, “Мама” и “Сбъдната мечта”.

Билети можете да откриете:

- В Туристически информационен център до Часовника

- В Магазия 1

- https://events.gotoburgas.com/bg/e17530-konkurent2024

-В Grabo.bg

Рок група “Конкурент“ е създадена през 1986 г. от Емил Анчев, като през годините оттогава до днес се утвърждава като една от водещите български банди. През годините са направили множество концерти както в България, така и в чужбина. Били са подгряваща група на изпълнители като Whitesnake, Toto, Glenn Hughes и Deep Purple. При участията си във фестивала World Music Fair делят сцена с групи като Scorpions, Rammstein, Iron Maiden, Yngwie Malmsteen и много други. С Deep Purple свирят на престижния фестивал Montreux Jazz Fest, където групата участва в две поредни години. През 2010 г. групата е съпорт бенд на AC/DC в София пред 85 000 зрители.