Десетки бургазлии излязоха на площада пред сградата на Общината, за да подкрепят бургаското момиче Кристина Дончева, която тази вечер е сред финалистите в музикалния формат „Гласът на България”.

На видеостена директно се излъчва представянето на участниците. Въпреки че само преди минути над Бургас се изля пороен дъжд, това не охлади ентусиазма на феновете на Крис.

„Крис е N1”, е лозунгът, който издигнаха хората. Емоциите и настроението на площада тепърва ще се разгорещяват.

Талантливата бургаска певица е на 20 години и е възпитаник на детски хор "Милка Стоева" при Младежки културен център - Бургас. 15-годишна се мести в София, за да учи в музикалното училище, а сега учи поп и джаз пеене в Нов български университет. Посветила е живота си на музиката, но все още не е достигнала връх, който да я удовлетворява.

В "Гласът на България" е единствено и само, за да спечели любовта и признанието на публиката. Криси Дончева ни е позната от участието си в музикалното предаване "X Factor", където макар и на 14 години, впечатли с невероятните си вокални, артистични и танцувални качества.

Всеки един от нас може да допринесе за нейната победа, тъй като единствено публиката ще определи кой е новият глас на България. Номерът за SMS гласуването за Криси Дончева ще се обяви по време на концерта на 14 юни от 20:00 часа по BTV. Бъдете част от нейната победа!